Πέμπτη, 1 Μαρτίου 2012

ΣΥΛΛΟΓΟΣ.ΕΛΛΗΝΩΝ.ΚΑΪΡΟΥ Κ.Παστίδης


ΣΥΛΛΟΓΟΣ.ΕΛΛΗΝΩΝ.ΚΑΪΡΟΥ Κ.Παστίδης
Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΚ
Ο Σύλλογος μας με ημερομηνία ίδρυσης του τον Μάιο του 1991 στην Αθήνα, έχει ξεπεράσει αισίως τα 20 χρόνια σε διάρκεια ζωής, χαράσσοντας παράλληλα μία δημιουργική πορεία, αυτό δε το γεγονός μας κάνει όλους εμάς τους Καϊρινούς, να σκεπτόμαστε σοβαρά το μέλλον του Συλλόγου μας, αναζητώντας τελευταίως την ανανέωση που μπορούμε να πετύχουμε, με νέο αίμα νεότερων Καϊρινών γενεών που ζούνε σήμερα στην Αθήνα. Είναι αναμφίβολα μία πολύ δύσκολη προσπάθεια, ιδιαίτερα με της αντίξοες οικονομικές συγκυρίες που σήμερα επικρατούν, για αυτό και χρειάζεται μία ευρύτερη κινητοποίηση από όλους εμάς.
Όμως ας μην απαισιοδοξούμε, γιατί αφενός κάτι έχουμε καταφέρει το τελευταίο διάστημα προσεγγίζοντας τις νεότερες γενιές μας, και αφετέρου δεν μας πήραν και τα χρόνια τουλάχιστον ηλικιακά, εφόσον ο μέσος όρος ηλικίας των μελών μας σήμερα είναι κάπου κάτω των 60 και για την ιστορία να αναφέρουμε ότι όταν στις αρχές του 90 ξεκινήσαμε τον ΣΕΚ ήμασταν τότε 40 άρηδες, όπως όμως και να έχει η κατάσταση ηλικιακά, η ανανέωση σήμερα με νέο αίμα Καϊρινών της Αθήνας, κρίνεται όχι μόνο αναγκαία αλλά και απαραίτητη και η οποία σίγουρα στο τέλος θα μας ωφελήσει μακροχρόνια.
Εμείς οι παλαιότεροι λοιπόν, έχουμε χρέος κινητοποιώντας τις νεότερες γενιές μας, να τους παραδώσουμε σταδιακά και υπεύθυνα ότι φτιάξαμε για αυτούς, γιατί ο ΣΕΚ πρέπει και αξίζει να συνεχίσει την ανοδική του πορεία, και δεν αρκεί μόνο να το λέμε αλλά κυρίως να το πράττουμε. Με αυτό το σκεπτικό οργανώσαμε και ορίσαμε για την Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012, στο εντευκτήριο του Συνδέσμου να πραγματοποιήσουμε ειδική εκδήλωση, που θα είναι αφιερωμένη στις νεότερες γενιές των Καϊρινών που υπάρχουν σήμερα στην Αθήνα, με ομιλίες και ανοιχτή συζήτηση.
Το άρθρο αυτό αποτελεί το πρώτο κάλεσμα, σε κάθε νεότερη ή νεότερο Καϊρινό επιθυμεί να ασχοληθεί με την πορεία του ΣΕΚ, έτσι και οι επόμενες εκλογές που έρχονται σε ένα χρόνο περίπου από σήμερα, το νέο Δ.Σ. οπωσδήποτε θα πρέπει να στελεχωθεί κυρίως και από αυτή την νεότερη γενιά και η προετοιμασία αυτή θα πρέπει κατά την ταπεινή μου γνώμη να αρχίσει από τώρα, γιατί πιστέψτε με χρειάζεται πολύ και επίπονη προσπάθεια από όλους εμάς.
Μιχάλης Μπίσκος
Πρόεδρος του ΣΕΚ
ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Με βάση την παραπάνω επιστολή του ΣΕΚ, προσκαλούμε τις νεότερες Γενιές των Καϊρινών της Αθήνας, όσους επιθυμούν να πλαισιώσουν περισσότερο τον Σύλλογο μας, την Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012 και ώρα 8 μ.μ. στο εντευκτήριο του ΣΑΕ, για να παρακολουθήσουμε σχετική ομιλία και ανοιχτή συζήτηση που θα ακολουθήσει.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ελλήνων Καΐρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: