Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Ο ψηφιακός πόλεμος έφτασε και στην Ελλάδα


Οι Αnonymous «χτύπησαν» την ιστοσελίδα του υπ. Δικαιοσύνης στην Ελλάδα
"Έχετε 2 εβδομάδες να σταματήσετε το ACTA αλλιώς θα έρθετε αντιμέτωποι μαζί μας σε έναν κυβερνοπόλεμο με όλα τα sites τα ΜΜΕ και τα υπουργεία της χώρας"
Όσοι χρήστες του Διαδικτύου προσπαθήσουν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης θα παρακολουθήσουν ένα video από τους Αnonymous, οι οποίοι δίνουν το δικό τους μήνυμα.
Στο μήνυμά τους αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Ξέρουμε τα πάντα, έχουμε τους κωδικούς σας, σας παρακολουθούμε. Ο επόμενος στόχος θα είναι όλα τα Media της χώρας .Έχουμε τα περισσότερα δεδομένα από τους administrators των ενημερωτικών site. Είμαστε Λεγεώνα...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ.
Το Υπουργείο Δικαιοσύνης είναι απλώς το παράδειγμα από αυτό που είμαστε ικανοί να κάνουμε. Έχετε 2 εβδομάδες να σταματήσετε το ACTA αλλιώς θα έρθετε αντιμέτωποι μαζί μας σε έναν κυβερνοπόλεμο με όλα τα sites τα ΜΜΕ και τα υπουργεία της χώρας».
Στο βίντεο αναφέρεται χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων: "Καταστρέψατε το αγαθό που η χώρα σας γέννησε, τη δημοκρατία" και καταλήγει "Καταλήξατε να φοβάστε την κυβέρνησή σας, ενώ οι κυβερνήσεις πρέπει να φοβούνται τους πολίτες".
Να σημειωθεί πως στο πάνω μέρος της σελίδας γράφει: «Η Δικαιοσύνη Έρχεται».Τέλος, να αναφέρουμε πως στο τέλος του ιστότοπου αναγράφεται το εξής: «Αnonymous μέλη από την Ελλάδα και την Κύπρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: