Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Ευχάριστα νέα σήμερα:


Τα σχόλια σας για το παιχνίδι «τρίλιζα» ήταν σκέτη γκρίνια, ούτε και εγώ κατάφερα να το νικήσω, γι αυτό αποφάσισα να το αλλάξω σε αριθμόλεξο. Φτιάξτε  φραπέ και παίξτε χαλαρά και ελεύθερα και μετά.

Μετρήστε την ταχύτητα του διαδικτύου στον υπολογιστή σας δεξιά. 

Και Από το φιλικό Ekabitis-Tips-Tricks
Το μεγαλύτερο ποσοστό των χρηστών αγνοεί την πραγματική ταχύτητα σύνδεσης στο διαδίκτυο σύμφωνα με έρευνα της Forrester.
Η εταιρεία αναλύσεων έκανε έρευνα μεταξύ των Αμερικανών και βρήκε ότι μόλις το 41% των συνδρομητών σε εταιρεία παροχής υπηρεσιών ίντερνετ γνωρίζει με ακρίβεια πόσο γρήγορη είναι η σύνδεσή του.
Οι περισσότερες εταιρείες παροχής υπηρεσιών ίντερνετ διαφημίζουν τις μέγιστες ταχύτητες πρόσβασης στο διαδίκτυο. Το αποτέλεσμα είναι οι χρήστες να απολαμβάνουν μόλις ένα 10 με 20% της ταχύτητας που υπόσχεται η εταιρεία.
Η ταχύτητα πρόσβασης στο διαδίκτυο εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, ειδικά στην Ελλάδα όπου ο εξοπλισμός είναι πεπαλαιωμένος.
Στο διαδίκτυο υπάρχουν σελίδες όπου οι χρήστες μπορούν να μετρήσουν την ταχύτητα πρόσβασης στο διαδίκτυο και να γνωρίζουν ποιες περίπου ταχύτητες έχουν στην πραγματικότητα. Η ταχύτητα σύνδεσης εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και δεν είναι ίδια κάθε στιγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: