Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Ενημερωτικά


Το blog του Πυθαγόρα περιέχει όπως καλά γνωρίζετε οι αναγνώστες του, σκέψεις, σχόλια, στοχασμούς και αφηγήματα.
Το προφίλ του Πυθαγόρα στο Face book, δημιουργήθηκε επειδή είναι πιο διαδεδομένη η δικτύωση, και με την ευκαιρία οργανώθηκε και η ομάδα «Αναμνηστικές φωτογραφίες από την Αίγυπτο και τους Αιγυπτιότες»
Μετά από την μετακόμιση από την Σάμο στα Αστερούσια όρη άλλαξαν τα δεδομένα.  Δεν υπάρχει η σταθερή σύνδεση, (έστω και αν τελευταία έχει βελτιωθεί η κατάσταση), λείπει το μπαλκονάκι η γενεσιουργός αιτία πολλών αναρτήσεων, και η επιβάρυνση της υγείας μου. Αυτά με ανάγκασαν να αναρτώ και δανεισμένα από άλλους ιστότοπους θέματα και κείμενα. Ευχαριστώντας από αυτήν την θέση εκείνους που το επιτρέπουν και που πάντα τους αναφέρω.
Μετά από την απρόσμενη για μένα ανακάλυψη του ΒΟΧ, όπου ανέβασα τα περιεχόμενα  του δευτέρου τόμου, που δεν θα εκδοθεί τελικά σε έντυπη μορφή και φταίει γι αυτό η οικονομική δυσπραγία που μαστίζει την χώρα μας, δήλωσα συγγραφέας (στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις) και άνοιξα μια σελίδα στο Face book. Χρειάζεται μια διευκρίνιση για εκείνους που δεν είναι γνώστες. Άλλο πράγμα είναι η σελίδα και άλλο το προφίλ. Το προφίλ είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να αποκτήσεις σελίδα. Η σελίδα αυτή έχει ενσωματωθεί με το blog και εκεί δεν είσαι φίλος είσαι μέλος, αν δηλώσεις μια φορά πως σου αρέσει και όποτε θέλεις δηλώνει πως δεν σου αρέσει και διαγράφεσαι. Σε αυτήν σελίδα θα αναρτώνται πλέον, μόνον οι δικές μου δημοσιεύσεις, ενώ στο προφίλ μου θα αναρτώνται οι σύνδεσμοι των ξένων αναρτήσεων.
Προσπαθώ να είμαι πολύ επιλεκτικός με τα αιτήματα φιλίας, δεν θέλω να ξεπεραστεί το όριο των εκατό και τελικά προκρίνω εκείνα που έρχονται από τους συμπατριώτες Αιγυπτιώτες, αφήνοντας  κάποιους άλλους παραπονεμένους, αυτοί μπορούν να είναι μέλη στην σελίδα.
Επειδή κάποιοι από τους αναγνώστες του Πυθαγόρα έχουν λογαριασμό στο Twitter  Έβαλα και ένα κουτάκι τέτοιο και τα πάντρεψα όλα μαζί. Για κάμποσο καιρό θα αναρτηθούν σε επανάληψη όλες οι αναρτήσεις του blog για να διανεμηθούν στους χρήστες του Twitter. Ακόμα απενεργοποίησα την απαγόρευση της αντιγραφής επιτρέποντας στο δεξί κλίκ να δουλέψει. Όσοι αντιγράφετε, κάντε τον κόπο να αναφέρεται την πηγή, είναι to έντιμο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: