Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Η παρουσίαση του βιβλίου


Το Blog του Πυθαγόρα το έχω ξαναγράψει, έγινε κυρίως για να πειράξω τον φίλο μου τον Αίαντα και παραδόξως έμεινε, μεγάλωσε και έγινε η αιτία να ξαναβρώ τυχαία τους παλιούς μου συμπατριώτες συμμαθητές και μη, από τα χρόνια της Αιγύπτου. Αντάμωσα με κάποιους από αυτού,ς στα ταξίδια που έκανα ειδικά γι αυτόν τον λόγο στην Αθήνα, ήπιαμε δυο ούζα και με έπιασε η νοσταλγία για τα παιδικά χρόνια που δεν ήταν καθόλου εύκολα, αλλά ήταν αθώα.
Ως απότοκος του Πυθαγόρα τυπώθηκε ένα βιβλίο με τίτλο «από το Blog του Πυθαγόρα» για εκείνους τους φίλους που δεν έχουν ή δεν θέλουν να έχουν σχέση για διάφορους λόγους με την ηλεκτρονική εποχή μας.
Στο Face book σήμερα αναρτήθηκε η ανακοίνωση για την παρουσίαση του στην αίθουσα του ΣΑΕ, από τον Σύλλογο Ελλήνων Καΐρου με ομιλήτρια την κυρία Χρύσα Στρατή. Τιμή μεγάλη για μένα που αυξάνει την ματαιοδοξία μου, που έγινε αντιληπτή όταν στο εξώφυλλο υπακούοντας στην προτροπή του ΠαπαΓιάννη περήφανα έγραψα τόμος Α, άργησα να αντιληφθώ πως ήταν παγίδα για να υπάρξει τουλάχιστον και τόμος Β. Ας είναι.
Αναρωτιέμαι πως άραγε μπορώ, αν μπορώ; να ανταποδώσω αυτήν τιμή;


Δεν υπάρχουν σχόλια: