Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Πυθαγόρας Blog

Η ανταπόκριση που βρήκε το blog του Πυθαγόρα, είναι πραγματικά απρόσμενη. Η συνεχώς διευρυνόμενη επισκεψημότητα, επιβάλει να γίνεται εκτός από χρήσιμο και ελκυστικό.
Δημιουργήθηκε λοιπόν και η κοινότητα Πυθαγόρας, για όσους θέλουν να παρακολουθούν την ροή των αναρτήσεων, και τοποθετήθηκαν με την αναβάθμιση και μερικά πρόσθετα. Τελευταίο από αυτά που ενσωματωθήκανε, ήταν μετά τα Άγια Θεοφάνια, ο μετρητής των επισκεπτών. Μας έδειξε δύο πράγματα, πρώτον, ότι κάθε μέρα δεχόμαστε περίπου εκατό επισκέψεις, και δεύτερον από ποία σημεία του κόσμου έρχονται οι επισκέψεις.
Εδώ υπάρχει η μεγάλη έκπληξη. εκτός από την Ελληνικές πόλεις, έχουμε επισκέψεις από μακρινά μέρη, σήμερα είδα από Άμπου Ντάμπι, στα Αραβικά Εμιράτα, προχθές είδα Τελ Αβίβ, από το Ισραήλ, ακόμα Βερολίνο και Εδιμβούργο αλλά και από την Αφρική σταθμός Ηνωμένων εθνών.
Επειδή ο Πυθαγόρας συλλογιέται μόνο Ελληνικά, απεφάσισε να τοποθετήσει τον (μεταφραστή), την μηχανή δηλαδή που παρέχει το Google, για να μεταφράζει λέξεις σε 54 γλώσσες. Έτσι οι αναγνώστες του εξωτερικού θα μπορούν εύκολα να μεταφράσουν τα περιεχόμενα στην γλώσσα του τόπου πού διαβιούν, να τα καταλαβαίνουν και οι φίλοι τους. Ακόμα είναι στην διάθεση όποιου θέλει να μεταφράσει κάτι, αρκεί να μπει στο Blog του Πυθαγόρα.


30-12-2009

σήμερα

Οι εικόνες δείχνουν την κίνηση του εικοσιτετραώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: